2017. gada 15. marts

E-prasmju nedēļa 2017 Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā


Publicēts:
http://kraslava.lv/zinas/pilns-raksts/article/e-prasmju-nedela-2017-kraslavas-novada-centralaja-biblioteka/

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) un nacionālajiem partneriem 2017.gadā no 27. marta līdz 2.aprīlim rīko gadskārtējo E-prasmju nedēļu Latvijā.

 
.
.
.

 
Latvijā E-prasmju nedēļa notiek jau astoto reizi. Šogad tā norisinās no 27.marta līdz 2.aprīlim, un to koordinē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA). Nedēļas organizēšanā iesaistījušies arī partneri no IKT nozares uzņēmumiem, valsts pārvaldes un nevalstiskā sektora.
 
E-prasmju nedēļas norise Latvijā ir daļa no Eiropas kampaņu e-Skills for Jobs 2017 un  Get Online week 2017  aktivitātēm. Tās mērķis ir veicināt visas sabiedrības diskusiju par digitālo prasmju nozīmi, iepazīstināt ar jaunākajām digitālo prasmju apmācības programmām un rīkiem, kā arī e-pakalpojumiem.

 
2017. gada E-prasmju nedēļa paredz šādas galvenās tēmas:
Kiberdrošība: kā droši izmantot internetu un digitālos rīkus, pasargāt savu digitālo identitāti un datus;
E-Pakalpojumi: aicinām iepazīt un apgūt jaunākos e-pakalpojumus, tai skaitā mobilos risinājumus;
E-prasmes nodarbinātībai un uzņēmējdarbībai.

Krāslavas novada centrālā bibliotēka piedalīsies E-prasmju nedēļā 2017 un organizēs sekojošos pasākumus bibliotēkā - Dīķu ielā 5, Krāslavā:


 
 

Aicinām piedalīties E-prasmju nedēļā 2017 Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā!

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru