2013. gada 2. nov.

Latvijas prezidents atklās jaunlopu fermu Krāslavā

Avots:
Daugavpils un Latgales jaunumu portāls
d-fakti.lv

1.novembrī Krāslavā norisinās Krāslavas un Dagdas novadu 12.Grāmatu svētki. Pasākumu piesātinātās programmas ievērojamākais notikums ir Latvijas prezidenta Andra Bērziņa vizīte. Valsts galvas vizīte sākās ar tikšanos ar Krāslavas iedzīvotājiem, bet noslēgsies ar dalību jaunlopu fermas atklāšanā.

Andra Bērziņa darba vizīte uz Krāslavas novadu sākās plkst.11.00, kad viņš tikās ar Krāslavas iedzīvotājiem un Grāmatu svētku dalībniekiem. Pēc pusotras stundas, plkst.12.30, notika tikšanās ar Krāslavas novada domes deputātiem. Plkst.13.35 prezidents apmeklēja Krāslavas vēstures un mākslas muzeju, bet plkst.14.00 sākās tikšanās ar mazajiem krāslaviešiem, kas norisinājās Krāslavas sākumskolā.
 
Prezidenta dienas kārtībā ir arī novada ekonomisko objektu apmeklēšana. Uz plkst.14.45 ieplānots SIA „Krāslavas avots” ražotnes apmeklējums, bet jau plkst.15.20 valsts prezidentam jābūt granulu ražotnē SIA „LatGran”.
 
Par Latvijas prezidenta ceļojuma galapunktu kļūs vietējā lauksaimniecības objekta apmeklējumszemnieku saimniecībā „Līva” A.Bērziņš personīgi piedalīsies jaunlopu fermas atklāšanā. Šī vizīte ieplānota uz plkst.16.20 un pēc tās valsts prezidents dosies uz galvaspilsētu.
 
D-fakti.lv

Rakstu no pirmavota var skatīt ŠEIT

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru