2016. gada 27. apr.

PBSP „Māksla” studentu radošo darbu izstāde Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā


Avots:
http://du.lv/pbsp-maksla-studentu-radoso-darbu-izstade-kraslavas-novada-centralaja-biblioteka/

Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā (Dīķu iela 5, Krāslavā) 2016. gada 26. aprīlī plkst. 16.00 notika izstādes Visi vienā trauciņā atklāšana.

Izstādē ir eksponēti Daugavpils Universitātes MMF Mākslas zinātņu institūta profesionālās bakalaura studiju programmas “Māksla” 4. studiju kursa studējošo radošie darbi, kas tapuši studiju gadu un dažādu plenēru laikā.

Izstādes zīmīgais nosaukums simbolizē to, ka visi topošie mākslinieki – Jevgeņija Muštavinska, Inese Dembovska, Marija Kalnače, Inga Ruskule, Ilze Fetjko, Anna Lāce un Dmitrijs Ivanovs – savu turpmāko māksliniecisko darbību veiks uz DU studiju procesā iegūtās pieredzes, zināšanu un attīstīto māksliniecisko iemaņu bāzes. Izstādes darbu autori, kuru radošās izpausmes veidi, pasaules redzējums ir diezgan atšķirīgs, ir vienoti radošo meklējumu procesā un aicina apmeklētājus kaut uz nelielu brīdi pabūt vienā trauciņā ar topošajiem māksliniekiem.

Izstāde Visi vienā trauciņā veltīta Daugavpils Universitātes 95. jubilejas gadadienai un apskatāma Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā no 2016. gada 26. aprīļa līdz 23. maijam.

Visi mākslas cienītāji laipni gaidīti izstādē!



Izstādes kuratores:
MZI PBSP „Māksla ” studente Marija Kalnače
MZI docente Janīna Osnovina

Papildu informācija:
MZI direktore Zeltīte Barševska
E-pasts: zeltite.barsevska@du.lv
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru