2010. gada 8. febr.

Patiecības pasākums bibliotēkā

Avots
Krāslavas Vestis, Nr.2, 1. lpp.
03.02.2010

PATIECĪBAS PASĀKUMS BIBLIOTĒKĀ


отступAr grāmatām ir kā ar uguni mūsu pavardā: mēs šo uguni nesam no saviem kaimiņiem, mēs saglabājam to savā mājā un dalāmies tanī ar citiem. Un tas pieder mums visiem.
/Voltērs/

отступ28. janvārī Krāslavas novada centrālajā bibliotēka notika pasākums, kurā tika sumināti bibliotēkas draugi, atbalstītāji – tie cilvēki, kuri 2009. gadā savai bibliotēkai ir dāvinājuši labas, vērtīgas grāmatas. Datums netika izvēlēts nejauši, jo šajā dienā Latvijā tiek atzīmēta Kārļa Ulmaņa izveidotās grāmatu dāvināšanas akcijas „Draudzīgais aicinājums” gadadiena. Pasākuma laikā vairākkart skanēja paticības vārdi grāmatu, žurnālu dāvinātājiem. Pavisam tika aicināti vairāk kā piecdesmit grāmatu dāvinātāju, diemžel daudzi ielūgtie viesi nebija ieraudušies.
отступBibliotēkas draugus šajā vakarā uzrunāja bibliotēkas vadītāja Valentīna Magidas, Krāslavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja Lidija Platonova, kultūras metodiķis Jāzeps Dobkevičs, bibliotekāres Viktorija Slesare un Olga Skerškāne.
отступViesus ar skanīgām dziesmām sveica ansamblis „Krāslaviņa”. Ciemiņiem tika uzklāts kafijas galds ar pašceptām kūkām.

Anna Bartuša

Foto

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru